Go to Top

Behandling af personlighedsforstyrrelse

Personlighedsforstyrrelse – § 107 og § 66

Personlighedsforstyrrelse (Borderline) og skizotypisk sindslidelse:
(Miljøterapi og psykoterapeutiske samtaler er obligatorisk)

Stor erfaring med individuel behandling

Vi har medarbejdere med stor erfaring og interesse inden for behandling af sårbare unge.
Sammenhæng mellem miljøterapi og psykoterapeutiske samtaler betyder, at behandlingen til begge lidelser tilrettelægges individuelt for hver lidelse, således at der for begge fremstår stor forudsigelighed og sammenhæng mellem det strukturerede pædagogiske-, sociale- og det dybere psykologiske perspektiv.
Bakkely udbyder behandling i henhold til bl.a. paragraf 66, paragraf 76 og paragraf 107

Personlighedsforstyrrelse (Borderline) og skizotypisk sindslidelse:

I de indledende visitationssamtaler mellem den unge og Bakkely, lytter vi til den unges egen fortælling af, hvad det indebærer at opleve sig selv personlighedsforstyrret. Hvilke udfordringer og begrænsninger kan den unge fortælle om sig selv. Lavt selvværd, ustabilitet, angst og selvskadende adfærd er nogle af de almindelige symptomer som ofte fortælles. Vi har medarbejdere med stor erfaring og interesse inden for behandling af sårbare unge. Bakkely støtter og vejleder i trygge omgivelser og tilpassede mængde ”at smage på livet” v/praktikker, skolegang, uddannelse og fritidsinteresser.

Hvad er at smage på livet?

At smage på livet er at få motivation og mulighed for et alternativt indhold i hverdagen, så personlighedsforstyrrelsen og diverse tillægsdiagnoser ikke tager al opmærksomheden. F.eks. ud fra den unges ønsker at motivere til uddannelse såvel som et naturligt ungdomsliv med fysiske-, kreative interesser, ungdomsfester og diskoteksbesøg eller andre interesser.

Måske er det, man troede ikke var muligt, alligevel muligt.

På Bakkely kan de unge i trygge omgivelser og med støtte prøve sig frem.

”Hvem er jeg i virkeligheden. Hvad tør jeg i virkeligheden. Hvad har jeg i virkeligheden lyst til i mit liv, hvis jeg lige så stille har tid til at finde ud af det?”

På Bakkely sætter vi relationen, tiden og tålmodigheden højt!

Bakkely støtter og vejleder i ”at smage på livet” v/praktikker, skolegang, uddannelse og fritidsinteresser.

Kontakt os her for mere information